Zo gemakkelijk was data aanleveren nog nooit

De bank vraagt je om bedrijfs- of vastgoed gegevens. Via deze pagina heb je dat zo geregeld. Daarvoor log je zelf in, of je vraagt met één druk op de knop een dienstverlener zoals je accountant of vastgoedmanager om de gewenste data namens jou aan te leveren.

Welke data kun je via Mijn Data, Mijn Business versturen?

1. SBR Huurinformatie van je vastgoedobject(en)
2. SBR Jaarrekening van je bedrijf of organisatie
Log in en stuur direct jouw data naar de bank

Vraag je dienstverlener om voor jouw data aan te leveren

Vul hieronder je eigen gegevens en de gegevens van bijvoorbeeld je accountant in. Hij of zij ontvangt per mail bericht van jouw verzoek en logt met een persoonlijke link direct in om de data voor je te verzamelen en versturen.

Over jou
Over je dienstverlener
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Doe het zelf of vraag iemand anders

Als ondernemer log je veilig en snel in op Mijn Data, Mijn Business en lever je zelfstandig jouw data aan. Of je vraagt een dienstverlener zoals een accountant, fiscalist of vastgoedmanager om de gewenste data namens jou aan te leveren.

Snel inzicht

De bank kan met de via Mijn Data, Mijn Business aangeleverde gegevens direct voor je aan de slag. Zodat jij snel weet waar je aan toe bent. Wil je dezelfde data naar meerdere banken versturen? Geen probleem. Dat is zo geregeld en kost je geen extra tijd.

Slim werken

Ook stuur je vanuit het platform gemakkelijk dezelfde data naar meerdere banken, zonder het hele proces weer opnieuw op te starten. Dat scheelt je een kostbare tijd, energie en middelen.   

Daarom Mijn Data, Mijn Business

Mijn Data, Mijn Business is dé online oplossing voor ondernemers en hun dienstverleners voor het veilig versturen van bedrijfs- en vastgoeddata. Rechtstreeks via het platform of via je eigen softwarepakket. Het platform wordt gebruikt door onder andere ABN AMRO, ING en Rabobank. Mijn Data, Mijn Business is een product van SBR Nexus.