Ik wil het volgende aanleveren...

SBR Jaarrekening SBR Huurinformatie SBR Taxatierapport

Ik ben een

Ondernemer Accountant of administratiekantoor

Ik wil meer informatie over

De SBR Jaarrekening is de jaarrekening die banken willen ontvangen van klanten met een financiering en is een afgeleide van de inrichtingsjaarrekening. De SBR Jaarrekening wordt opgesteld in een XBRL-format. Er zijn een aantal mogelijkheden voor het opstellen van de SBR Jaarrekening, waarna je deze  kunt aanleveren bij de bank. Het soort SBR Jaarrekening dat op de organisatie van toepassing is kun je vinden in de uitvraag van de bank.  

Opstellen SBR Jaarrekening Aanleveren SBR Jaarrekening

Hoe wil je de SBR Jaarrekening aanleveren?

Als je beschikt over een SBR Jaarrekening in een XBRL-bestand kun je deze als accountants- of administratiekantoor aanleveren bij de bank. Het aanleveren bij de bank kan direct vanuit het softwarepakket of je kunt het XBRLbestand uploaden en verzenden via Mijn Data, Mijn Business.  

Aanleveren via softwarepakket Aanleveren via Mijn Data, Mijn Business

Aanleveren via Mijn Data, Mijn Business

Beschik je over een SBR Jaarrekening in een XBRL-format? Dan kun je deze als accountants- en administratiekantoor uploaden en verzenden via Mijn Data, Mijn Business. Met eHerkenning kun je inloggen op Mijn Data, Mijn Business. Dat doe je via onze inlogpagina.

Inloggen met eHerkenning: 

eHerkenning is kortgezegd de DigiD voor bedrijven. Organisaties kunnen via eHerkenning veilig inloggen en onder andere overheidszaken regelen voor zichzelf en voor hun klanten.   

Ben je op de inlogpagina? Klik op de knop ‘Log in met eHerkenning’. Je wordt nu doorgestuurd naar een KPN inlogomgeving (KPN is onze partner voor eHerkenning). Kies jouw eHerkenning leverancier en log vervolgens in met je gegevens. Je wordt daarna doorgestuurd naar Mijn Data, Mijn Business. Daar kom je direct in je eigen account uit. 

Wil je weten hoe je eHerkenning kunt aanvragen of wil je meer informatie? Klik hier! 

Klik rechtsboven op ‘log in’ om je SBR Jaarrekening aan te leveren. 

Over jou
Over je dienstverlener
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.