Over Mijn Data, Mijn Business​

Voor wie is Mijn Data, Mijn Business?

Via Mijn Data, Mijn Business kun je als ondernemer, of samen met je accountant of administratiekantoorzakelijke data uitwisselen met banken op basis van de SBR-standaarden. 

Daarnaast biedt Mijn Data, Mijn Business inzicht in de rapportages die jij hebt (of namens jou zijn) aangeleverd. Wil je dezelfde data naar meerdere partijen versturen? Geen probleem, dat is zo geregeld en kost je weinig extra tijd. 

Waarom rapportages aanleveren via Mijn Data, Mijn Business?

Jouw bank heeft gevraagd om digitaal gegevens aan te leveren via Mijn Data, Mijn Business. Bijvoorbeeld omdat je een financiering aanvraagt of een lopende financiering hebt bij de bank. Voorheen gebeurde dit veelal door het delen van bijvoorbeeld PDF of Excel bestanden. Het digitaal aanleveren van gegevens via Mijn Data, Mijn Business past binnen de toenemende digitalisering en behoefte aan data van banken. Deze digitale gegevens kan de bank dan automatisch verwerken in de systemen. Wil je meer achtergrondinformatie over waarom je bank jou heeft gevraagd om digitaal informatie aan te leveren? Neem dan contact op met je bank.

Data aanleveren als:

Ondernemer

Als ondernemer wil je snel kunnen inspelen op business kansen. Je moet daarvoor steeds vaker digitaal je bedrijfsinformatie delen. Mijn Data, Mijn Business geeft je de mogelijkheid om met één druk op de knop een dienstverlener zoals je accountant/ administratiekantoor of vastgoedmanager te vragen om de gewenste data namens jou aan te leveren.

Wil je weten welke data je kunt aanleveren? Lees dan hier verder.

Accountant

Als accountant ervaar je dat de wereld sterk aan het digitaliseren is en dat de behoefte van jouw klanten veranderen. Om in te kunnen spelen op business kansen moeten zij snel hun bedrijfsinformatie digitaal kunnen aanleveren. Dat kun jij doen voor hen doen! Ben jij er klaar voor?

 Klik hier om te weten hoe je digitaal kunt aanleveren, of log in om direct een rapportage te uploaden en verzenden!

Taxateur

Als taxateur is digitale data een belangrijk speerpunt in de wereld van vastgoedtaxaties. Jouw rol schuift daardoor steeds meer op van taxateur naar consultant. Via Mijn Data, Mijn Business lever je nu al snel, makkelijk en veilig taxatierapportages aan bij banken.

Wil je weten hoe je taxatierapportages kunt aanleveren via Mijn Data, Mijn Business? Lees dan hier verder.

Op zoek naar meer informatie?

Wij helpen je verder!
Keuzehulp