SBR Huurinformatie

Ben je gevraagd om digitaal SBR huurinformatie aan te leveren? Op deze pagina vind je informatie over wat huurinformatie is en hoe je jouw huurinformatie kunt aanleveren.

SBR Jaarrekening

Wat is SBR huurinformatie?

Het uitwisselen van huurinformatie, de verhuurstatus van een vastgoedobject, gebeurde in het verleden veelal via PDF- of Excelbestanden. Een handmatig proces waarbij de kans op fouten en het aanleveren van onvolledige informatie groot is. Tegenwoordig is het mogelijk om digitaal huurinformatie gestandaardiseerd en conform SBR-standaarden te delen. Zo wissel je in enkele stappen jouw bedrijfs- en vastgoeddata, waaronder huurinformatie, papierloos uit met bijvoorbeeld financiers. Dit heeft meerdere voordelen. Allereerst stroomlijnt digitale gegevensuitwisseling volgens SBR-standaarden voor bedrijven en ondernemers het proces bij het uitwisselen van zakelijke gegevens. Tegelijkertijd biedt het ook commerciële kansen in de snelgroeiende digitale economie.

Huurinformatie aanleveren

Je kunt direct SBR Huurinformatie delen met financiers via softwarepakketten die zijn aangesloten bij Mijn Data, Mijn Business. Hieronder zie je welke softwarepakketten dit zijn. Staat jouw softwarepakket er niet tussen? Laat het ons dan weten.

Let op! Voor het aanleveren van SBR Huurinformatie is eHerkenning 2+ of iDIN vereist. Bekijk onze FAQ voor meer informatie.

Staat jouw softwarepakket er niet tussen?

Laat het ons weten

Binnenkort beschikbaar

Er zijn geen resultaten gevonden.