SBR Huurinformatie

Om huurinformatie aan te kunnen leveren moet deze opgesteld worden in een vastgoedmanagementsysteem dat is aangesloten op Mijn Data, Mijn Business. Als je geen vastgoedmanagementsysteem hebt, dan kun je de huurinformatie ook handmatig invoeren.

Inloggen op Mijn Data, Mijn Business

Inloggen op Mijn Data, Mijn Business kan zowel als ondernemer en ook als dienstverlener. Hierbij maken we gebruik van eHerkenning en IDIN, een korte toelichting van beide inlogmethodes:

eHerkenning

eHerkenning is vergelijkbaar met DigiD, maar dan voor organisaties (bedrijven). Organisaties kunnen via eHerkenning veilig inloggen bij overheden en bedrijven. Voor zichzelf en voor klanten of cliënten. Het uitwisselen van gegevens is hierdoor veiliger en sneller dan voorheen.  

Mijn Data, Mijn Business maakt gebruik van eHerkenning om te weten welke organisatie is ingelogd. Op het moment dat jij inlogt, zie je dus direct de gegevens van jouw organisatie. 

eHerkenning komt in verschillende betrouwbaarheidsniveaus. Hoe hoger het niveau, hoe meer gevoelige informatie je kunt uitwisselen en des te meer zekerheid de dienstverlener heeft over jouw online identiteit. Meer informatie is te vinden op: https://www.eherkenning.nl/  

eHerkenning vraag je aan bij een erkende leverancier. Voor Mijn Data, Mijn Business heb je een eHerkenningsmiddel van tenminste niveau EH2+ nodig. Ga voor meer informatie en het leveranciersoverzicht naar: Leveranciersoverzicht | eHerkenning. 

iDIN

iDIN is een identificatiemethode waarmee je op een veilige en betrouwbare manier kunt inloggen. Het is een dienst van de banken, waarbij je jouw identiteit kunt bevestigen. Op deze manier heeft de ontvangende partij zekerheid over wie de aanlevering plaatst en kan dit op een veilige manier plaatsvinden. Meer informatie is te vinden op: https://www.idin.nl/

Het inloggen met iDIN is beschikbaar voor particulieren en kan worden gebruikt voor het aanleveren van SBR Huurlijsten. Om in te loggen heb je een particuliere rekening nodig. Het is daarom niet mogelijk om met een zakelijke rekening in te loggen.

In de toekomst zal Mijn Data, Mijn Business deze functionaliteit verder uitbreiden.

 

Connectie met softwarepakketten

Met Mijn Data, Mijn Business is het mogelijk om connectie(s) te leggen met bestaande softwarepakketten.

Bekijk de logo’s om te zien of jouw softwarepakket hierbij zit.

Mocht jouw softwarepakket nog niet aangesloten zijn op Mijn Data, Mijn Business, neem dan contact op via deze link.

Software


Binnenkort beschikbaar
Binnenkort beschikbaar
Binnenkort beschikbaar
Binnenkort beschikbaar
Binnenkort beschikbaar

Op zoek naar meer informatie?

Wij helpen je verder!
Keuzehulp