Ik wil het volgende aanleveren...

SBR Jaarrekening SBR Huurinformatie SBR Taxatierapport

Ik ben een

Ondernemer Accountant of administratiekantoor

Hoe wil je jouw SBR Jaarrekening aanleveren?

De SBR Jaarrekening is de jaarrekening die banken willen ontvangen van klanten met een financiering en is een afgeleide van de inrichtingsjaarrekening. De SBR Jaarrekening behoort altijd te worden aangeleverd door een accountant of administratiekantoor. Er zijn drie soorten SBR Jaarrekeningen: rechtspersonen, rechtspersonen beperkt en natuurlijke personen. Afhankelijk van de rechtsvorm en/of de hoogte van de financiering is één van de drie van toepassing. Het soort SBR Jaarrekening dat op jouw organisatie van toepassing is kun je vinden in de uitvraag van je bank.  Lees hier meer informatie. 

Vraag mijn accountant of administratiekantoor

Jouw accountant of administratiekantoor vragen om een SBR Jaarrekening aan te leveren

Door het onderstaande formulier in te vullen verzoek je jouw accountant of administratiekantoor om namens jou jouw SBR Jaarrekening bij de bank aan te leveren. Zodra jij het verzoek hebt verstuurd, ontvangt jouw accountant of administratiekantoor een e-mail met daarin de link om jouw SBR Jaarrekening via Mijn Data, Mijn Business te versturen aan de bank. Lees hier meer informatie. 

Kan jouw accountant of Administratiekantoor nog geen SBR Jaarrekening aanleveren? Dan kun je jouw PDF jaarrekening laten converteren naar een SBR Jaarrekening met behulp van de (betaalde) PDF Conversie Service van Pro Management. Dit formaat zorgt ervoor dat de bank de gegevens veilig en gestandaardiseerd binnenkrijgt. Jouw accountant of administratiekantoor kan dan vervolgens de SBR Jaarrekening delen met de bank. Dit kan rechtstreeks via de software van de accountant of het administratiekantoor of via Mijn Data, Mijn Business middels eHerkenning.

Het PDF-bestand kan tegen vergoeding worden geconverteerd naar een XBRL-bestand.  Klik hier voor meer informatie.

Over jou
Over je dienstverlener
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.