Je klanten beter van dienst dan ooit

Jouw klant heeft je gevraagd om bedrijfs- of vastgoeddata aan te leveren bij de bank. Denk aan een jaarrekening, of een huurlijst. Dat is gemakkelijk en snel digitaal geregeld via Mijn Data, Mijn Business. Op deze pagina ontdek je hoe het werkt en kun je direct voor je klant aan de slag.

Welke data kun je via Mijn Data, Mijn Business aanleveren?

1. De SBR Jaarrekening van je klant

   Bijvoorbeeld voor accountants

2. Huurinformatie van vastgoedobjecten van je klanten

   Bijvoorbeeld voor vastgoedmanagers

Binnenkort is het ook mogelijk om een SBR IB-aangifte (zakelijk)

of Taxatierapport via Mijn Data, Mijn Business te verzenden.Lever bedrijfs- of vastgoeddata aan voor jouw klant

Connectie met vastgoedmanagementsystemen

Met Mijn Data, Mijn Business is het mogelijk om connectie(s) te leggen met bestaande vastgoedmanagementsystemen.

Bekijk de logo’s om te zien of jouw vastgoedmanagementsysteem hierbij zit.

Partners van Mijn Data, Mijn Business

Eenvoudig geregeld

Selecteer de gewenste gegevens en lever ze makkelijk en snel aan bij je bank. Mijn Data, Mijn Business communiceert met andere software die je gebruikt, zoals je boekhoudsysteem. Dat is niet alleen handig, zo weet je zeker dat je altijd de laatste informatie verstuurt.

Snel inzicht

De bank kan met de via Mijn Data, Mijn Business aangeleverde gegevens direct voor je aan de slag. Zodat jij snel weet waar je aan toe bent. Wil je dezelfde data naar meerdere banken versturen? Geen probleem. Dat is zo geregeld en kost je geen extra tijd.

Slim werken

Ook stuur je vanuit het platform gemakkelijk dezelfde data naar meerdere banken, zonder het hele proces weer opnieuw op te starten. Dat scheelt je een kostbare tijd, energie en middelen.   

Daarom Mijn Data, Mijn Business

Mijn Data, Mijn Business is dé online oplossing voor ondernemers en hun dienstverleners voor het veilig versturen van bedrijfs- en vastgoeddata. Rechtstreeks via het platform of via je eigen softwarepakket. Het platform wordt gebruikt door onder andere ABN AMRO, ING en Rabobank. Mijn Data, Mijn Business is een product van SBR Nexus.