Je klanten beter van dienst dan ooit

Jouw klant heeft je gevraagd om bedrijfs- of vastgoeddata aan te leveren bij de bank. Denk aan een jaarrekening, of een huurlijst. Dat is gemakkelijk en snel digitaal geregeld via Mijn Data, Mijn Business. Op deze pagina ontdek je hoe het werkt en kun je direct voor je klant aan de slag.

Welke data kun je via Mijn Data, Mijn Business aanleveren?

1. De SBR Jaarrekening van je klant

   Bijvoorbeeld voor accountants

2. Huurinformatie van vastgoedobjecten van je klanten

   Bijvoorbeeld voor vastgoedmanagers

3. Het SBR Taxatierapport van commerciële vastgoedobjecten

   Bijvoorbeeld voor taxateurs

4. De SBR Aangifte Inkomstenbelasting Zakelijk van je klant

   Bijvoorbeeld voor fiscalistenLever bedrijfs- of vastgoeddata aan voor jouw klant
Log in

Connecties leggen

Met Mijn data, Mijn Business is het mogelijk om connectie(s) te leggen met bestaande software.

We kunnen met bekende software pakketten voor jaarrekeningen, huurlijsten, taxaties en portaal functies  koppelen.

Bekijk de logo’s om te zien of jouw pakket hierbij zit.

Eenvoudig geregeld

Selecteer de gewenste gegevens en lever ze makkelijk en snel aan bij je bank. Mijn Data, Mijn Business communiceert met andere software die je gebruikt, zoals je boekhoudsysteem. Dat is niet alleen handig, zo weet je zeker dat je altijd de laatste informatie verstuurt.

Snel inzicht

De bank kan met de via Mijn Data, Mijn Business aangeleverde gegevens direct voor je aan de slag. Zodat jij snel weet waar je aan toe bent. Wil je dezelfde data naar meerdere banken versturen? Geen probleem. Dat is zo geregeld en kost je geen extra tijd.

Slim werken

Ook stuur je vanuit het platform gemakkelijk dezelfde data naar meerdere banken, zonder het hele proces weer opnieuw op te starten. Dat scheelt je een kostbare tijd, energie en middelen.   

Daarom Mijn Data, Mijn Business

Mijn Data, Mijn Business is dé online oplossing voor ondernemers en hun dienstverleners voor het veilig versturen van bedrijfs- en vastgoeddata. Rechtstreeks via het platform of via je eigen softwarepakket. Het platform wordt gebruikt door onder andere ABN AMRO, ING en Rabobank. Mijn Data, Mijn Business is een product van SBR Nexus.