Hoe data aanleveren

Om een SBR rapportage te kunnen aanleveren moet deze gegenereerd worden vanuit het softwarepakket van bijvoorbeeld je accountant of vastgoedmanagerDe dataset wordt gegenereerd in XBRL-format (XBRL staat voor eXtensible Business Reporting Language en is een open standaard om financiële gegevens uit te wisselen via het internet). 

Hoe kun je data aanleveren per rapport?

De mogelijkheden hebben we per rapportage voor je uiteengezet, klik onderstaand op de rapportage die je wilt verzenden en lees welke opties er zijn:

SBR Jaarrekening

SBR Huurinformatie

SBR Taxatierapport

Doe het zelf of vraag iemand anders

Als ondernemer log je veilig en snel in op Mijn Data, Mijn Business en lever je zelfstandig jouw data aan. Of je vraagt een dienstverlener zoals een accountant, fiscalist of vastgoedmanager om de gewenste data namens jou aan te leveren.

Vraag je dienstverlener om voor jouw data aan te leveren

Vul hieronder je eigen gegevens en de gegevens van bijvoorbeeld je accountant in. Hij of zij ontvangt per mail bericht van jouw verzoek en logt met een persoonlijke link direct in om de data voor je te verzamelen en versturen.

Over jou
Over je dienstverlener
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Eenvoudig geregeld

Selecteer de gewenste gegevens en lever ze makkelijk en snel aan bij je bank. Mijn Data, Mijn Business communiceert met andere software die je gebruikt, zoals je boekhoudsysteem. Dat is niet alleen handig, zo weet je zeker dat je altijd de laatste informatie verstuurt.

Connectie met softwarepakketten

Een SBR Jaarrekening kan met verschillende softwarepakketten worden opgesteld en/of verstuurd naar de banken. Wil je weten of jouw softwarepakket beschikt over de functionaliteit SBR Jaarrekening, bekijk dan onderstaand overzicht.  Dit overzicht geeft per softwarepakket weer welke versie van de taxonomie en welk soort SBR Jaarrekening wordt ondersteund.

Op zoek naar meer informatie?

Wij helpen je verder!
Keuzehulp